Hepsø Notservice AS blir Mørenot Osen AS

Mørenot kjøper Hepsø Notservice🌊

Vi etablerer base i Trøndelag, Norges største oppdrettsfylke! Hepsø Notservice er et toppmoderne anlegg i Steinsdalen i Osen, og sammen med våre etablerte anlegg kan vi nå levere servicetjenester til oppdrettere langs hele Norskekysten!🐟

Slået op af Mørenot-gruppen i Fredag den 8. marts 2019

Posted in Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Hepsø Notservice AS blir Mørenot Osen AS

Mørenot Aquaculture AS kjøper Hepsø Notservice AS

 

Mørenot styrker sin tilstedeværelse i Trøndelag gjennom kjøpet av samtlige aksjer i Hepsø Notservice.

Gjennom lengre tid har Mørenot ønsket en større lokal tilstedeværelse i Trøndelag. Ved oppkjøpet av Hepsø Notservice etablerer selskapet seg nå med en base i Trøndelag, Norges største oppdrettsfylke, for service til oppdrettsnæringen. Oppkjøpet av Hepsø Notservice kommer etter at Mørenot, i januar, kjøpte Bøteriet i Steigen. Sammen med eksisterende anlegg gjør dette Mørenot til markedsleder på servicetjenester til oppdrettsnæringen med lokal tilstedeværelse nærme oppdrettere langs hele kysten i Norge.

– Med sin lange og stolte erfaring fra fiskeri, har Hepsøfamilien bygget opp Hepsø Notservice til en fremdragende bedrift med sterke relasjoner til sine kunder og en trygg og god arbeidsplass for de ansatte. Det er investert tungt i HMS, kompetanse og utstyr ved det som er blitt en topp moderne servicestasjon. Vi ser nå frem til å videreføre det gode arbeidet og gleder oss til å komme i gang med samarbeidet, sier Arne Birkeland, konsernsjef i Mørenot.

Hepsø Notservice, som driver med service og reparasjon av utstyr til havbruksnæringen, har 10 ansatte ved et topp moderne anlegg i Steinsdalen i Osen. Selskapet har vokst jevnt og trutt over flere år og nådde en rekordomsetning på over 21 millioner kroner i 2018.

Sammen med våre serviceanlegg på Hustadvika, sør for Kristiansund, og Øksningan, ved Sandnessjøen, vil Hepsø Notservice gi oss mulighet til å betjene kunder sammenhengende og lokalt i Møre og Romsdal, Trøndelag og Nordland. Vi kan også utnytte kapasiteten på de ulike serviceanleggene våre enda bedre, til det beste for kundene. Når vi nå er til stede langs hele kysten med et komplett servicenettverk til havbruksnæringen, ser vi også muligheter for å bygge en enda større virksomhet basert på vår brede produktportefølje, sier Birkeland.

Investeringsfondet FSN Capital V kjøpte seg i fjor inn i Mørenot for å, sammen med de lokale gründerfamiliene, ytterligere utvikle konsernets allerede sterke posisjon innen havbruk og fiskeri. Som en del av dette skal det bidras til en norskledet konsolidering av det globale markedet både gjennom organisk vekst og oppkjøp.

– Det er svært gledelig at Mørenot fortsetter sin strategi med en økende tilstedeværelse langs kysten. Lokale investeringer og arbeidsplasser er viktig for å skape gode kompetansemiljø langs kysten, samt synliggjøre de positive ringvirkningene fra oppdrett og fiskeri. Hepsø Notservice og de ansatte i Osen er et fantastisk tilskudd til Mørenot og vil bidra til bedriftens videre vekst, sier Ola Kvalheim, Investment manager i FSN Capital.

– Hepsø Notservice er en typisk bunnsolid familiebedrift forankret på lokale arbeidsplasser og et ønske om å skape konkurransedyktig økonomisk aktivitet i et lite lokalsamfunn. Vi må berømme Hepsøfamilien og Oddbjørn for jobben de har gjort samtidig som vi ønsker de velkommen til Mørenot for å sammen skape en fremoverlent virksomhet for å støtte kunder i sjømatnæringen, nå og i fremtiden, sier Kvalheim

– Vi har vært kunde av Mørenot, gjennom vår fiskerivirksomhet, over mange år og kjenner godt til organisasjonen og menneskene der. At Mørenot ønsker å satse videre her i Osen, videreføre arbeidsplasser og aktivitet lokalt og videreutvikle den virksomheten vi har bygget opp var avgjørende for ønsket om å gå i partnerskap sammen ifølge Audhild Hepsø, medeier i Hepsø Notservice.

– Vi har stor tro på Mørenot sine ambisjoner og strategi fremover og blir med videre som en betydelig aksjonær i selskapet. Det er viktig med gode Norske leverandører til sjømatnæringene og svært spennende å bli med på en reise med å videreutvikle Mørenot sier Audhild Hepsø.

Oddbjørn Ovesen, som har vært daglig leder i Hepsø Notservice siden 2006, fortsetter med ansvaret for virksomheten i Osen samt at han blir en viktig bidragsyter i Mørenot sin virksomhet generelt i Trøndelag

– På vegne av ansatte og ledelsen i Hepsø Notservice, er jeg veldig fornøyd med å få inn Mørenot som eier og partner. Hepsø Notservice og Mørenot passer veldig godt sammen og vil fortsette å utvikle virksomheten og organisasjonen til det beste for ansatte og kunder. Det var viktig for oss å få inn en aktør som ønsket å satse videre her i lokalt, ifølge Oddbjørn Ovesen, daglig leder Hepsø Notservice.

– Vi ser frem til å bli en del av Mørenot og de muligheter det gir oss i form av å videreutvikle organisasjonen. Mørenot er den største aktøren innenfor service til oppdrettsnæringen i Norge og det vil gi oss en fantastisk mulighet til å trekke på hverandres kunnskap og erfaring for å kunne levere enda bedre tjenester og produkter til våre felles kunder, sier Ovesen.

For mer informasjon:

Arne Birkeland, konsernsjef i Mørenot: arne.birkeland@morenot.no / +47 977 15 013

Ola Kvalheim, Investment Manager i FSN Capital: ok@fsncapital.com / +47 468 20 462

 

Fakta om Hepsø Notservice

 • Har drevet med service og reparasjon av utstyr til havbruksnæringen siden 1997
 • Har 10 ansatte ved anlegget i Osen.
 • Selskapet omsatte for 21 millioner kroner i 2018.
 • Daglig Leder: Oddbjørn Ovesen

 

Fakta om Mørenot

 • Mørenot har vært leverandør av teknisk utstyr til den marine næringen i 70 år.
 • Er i dag en ledende global utvikler og produsent av utstyr til fiskeri-, havbruk- og offshorenæringen.
 • Med investeringen i Hepsø, vil Mørenot være tilstede på 19 lokasjoner, fra Karmøy i sør til Båtsfjord i nord, hvor de produserer og leverer utstyr og tjenester til kunder innenfor havbruk, fiskeri og offshore.
 • I tillegg kommer virksomheten i utlandet med totalt 11 lokasjoner i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Europa og Asia.
Posted in Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Mørenot Aquaculture AS kjøper Hepsø Notservice AS

God jul og godt nytt år.

Vi ønsker alle våre kunder og forretningsforbindelser en riktig god jul og et godt nytt år.

Posted in Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for God jul og godt nytt år.

Kurs i impregnering av not – NetCare operatørkurs

Alle ansatte har i samarbeid med Steen Hansen gjennomført kurs i impregnering av nøter. Kurset vil være med på å sikre at våre produkter med impregnerte nøter er av høy kvalitet når de sendes ut til kunde.

Posted in Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Kurs i impregnering av not – NetCare operatørkurs

Miljøbesparelser i leverte nøter

Hepsø Notservice AS leverer alle kasserte nøter til NOFIR. I 2017 ble det totalt levert ca 150.000 kg. Alle nøter og tau som vi leverer gjennvinnes og behandles slik at de kan bli til nye produkter.

Etter en lang prosess med demontering og fraksjonering blir dette til nye produkter som:

 • – Klær (sokker, badetøy, horts)
 • – Tepper
 • – Møbler (hengekøyer, hagemøbler)
 • – Handlekurver etc

Slike leveranser er med på å spare miljøet, noe vedlagte diplom er et bevis på.

Miljødiplom 2017 Hepsø

Posted in Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Miljøbesparelser i leverte nøter

Kurs i smittevern og kjemikaliebruk

Åkerblå ved Asgeir Østvik har vært kursarrangør og har sammen med alle ansatte gjennomført opplæring i 2018-02-16 12.21.12 smittevern og kjemikaliebruk ved våre lokaler. 2018-02-16 12.21.19

 

Posted in Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Kurs i smittevern og kjemikaliebruk

Stortrucksertifikat

Da er enda en av våre ansatte, Svein Marius, kvalifisert seg for å kjøre stortruck(over 10T). Opplæring og praktisk prøve ble gjennomført av Trollheim AS ved Anders Sæterøy.20180130_171041

Posted in Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Stortrucksertifikat

ISO sertifisert

Bedriften har de siste 2 år arbeidet jevnt og trutt for å bli ISO 9001 og 14001 godkjent. Dette ble i orden fra mai 2017 noe vi er stolte over. Her et det synlige bevis på godkjenningen.

ISO sertifikat

 

Posted in Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for ISO sertifisert

Deltakelse på utdanningsmessen i Åfjord

Sammen med vårt søsterselskap Peter Hepsø Rederi AS deltok vi på utdanningsmessen i Åfjord som gikk av IMG_3551stabelen torsdag den 19.1. 17. Messen var godt besøkt av både utstillere og studenter. Her ser vi representanten fra Peter Hepsø Rederi AS – Lars Jørgen Sundet.

 

Posted in Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Deltakelse på utdanningsmessen i Åfjord

Introfilm

Se vår introfilm på You Tube!

 

Posted in Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Introfilm